Campionat d’Espanya Sub-17 a Xàtiva este pròxim cap de setmana en el pavelló Francisco Ballester

torneo-clausura-escuela-mun
Els jugadors i jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- participants en el Campionat d’Espanya Sub-17 ultimen la seua preparació per a debutar el divendres davant de la seua afició

El Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- ultima els preparatius del XXIX Campionat d’Espanya Sub-17 que es disputarà a Xàtiva entre el 4 i 6 de juny, en el Pavelló Municipal Francisco Ballester. La competició que es disputa sobre cinc tapissos s’inicia el divendres a les 14:00 h. i està previst que es disputen partits de forma ininterrompuda fins a aproximadament les 20:00 h., el dissabte s’iniciarà la competició a les 10:00 h. i el diumenge a les 09:00 h. estant prevista la finalització cap a migdia.
cbx2009-2010-david-siles Este dimecres 2 de juny a les 12:30 h. presentació, en el Saló d’Actes de l’Ajuntament de Xàtiva, del XXIX Campionat d’Espanya Sub-17, amb la presència del Diputat d’Esports D. Miguel Bailach, del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Xàtiva D. Jorge Herrero, del director general de la Federació Espanyola de Bàdminton D. Alberto Carazo, del President de la Federació de Bàdminton de la Comunitat València D. Vicente Ferrer i del President del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- D. Juan Vicente Vera.
En este esdeveniment nacional estaran els 100 millors jugadors d’Espanya de la categoria, entre ells i en representació de la Comunitat Valenciana han aconseguit la seua classificació del CB. Alacant Lara Garrido, Laura Samaniego, Adrián Martínez i Juan Ortiz; del CB. Xàbia Mouna Chakkort i del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- María Solves, Bárbara Salinas, Anna Feliu, David Siles, Cristià Vera i Josep Enric Pérez. Tots els aficionats al bàdminton i a l’esport en general podran disfrutar de l’espectacle que és el millor bàdminton en directe de la mà d’estos jóvens present i futur del bàdminton nacional.
Patrocinen l’esdeveniment El Consell València de L´Esport, Diputació de València, -València, Terra i Mar-, i l’Il·lm. Ajuntament de Xàtiva -Regidoria d’Esports-. Organitzen el campionat la Federació Espanyola de Bàdminton, la Federació de Bàdminton de la Comunitat Valenciana, i el Club Bàdminton Xàtiva -València Terra i Mar-; amb la col·laboració de Víctor-Arisport, MercaXàtiva, Caixa Penedés, Flores José, Gràfiques Tormo i Cadena Ser.
cbx2009-2010-cristian-veraDissabte passat 29 de maig es va celebrar un “Torneig de Bàdminton” amb motiu de la clausura de l’Escola Municipal de Bàdminton en el Pavelló Mucipal de Xàtiva (carretera Alzira), esdeveniment que va comptar amb la col·laboració del Consell Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Xàtiva.
Al llarg del matí es va dur a terme una competició on els jóvens esportistes van tindre l’oportunitat de posar en pràctica les ensenyances rebudes durant el curs a més de competir en un ambient de camaraderia.
Així mateix cal assenyalar l’assistència dels esportistes del projecte “Es Busca Campió” organitzat per la Federació Espanyola de Bàdminton (FESBA). Estos jugadors van començar la temporada com a alumnes de l’Escola Municipal de Bàdminton i a causa de les seues qualitats van passar a formar part del projecte “Es Busa Campió”.
Per a finalitzar l’esdeveniment tots els participants van rebre un trofeu en forma de medalla per la seua participació en el torneig, obsequi de l’Ajuntament de Xàtiva.
Diumenge passat 30 de maig es va disputar en el Pavelló Municipal de Xàtiva el Campionat Autonòmic de Clubs. Es van inscriure 9 equips, repartits en dos grups, un de 5 i un altre de 4, i en tipus lliga, van tindre lloc disputadisims encontres, molt d’ells a tres sets. L’elevat nombre de partits i la duració d’ells van impedir que s’acabara la competició quedant pendent de disputar les semifinals i la final.
thomas-1En el grup 1, van passar a semifinals com primer el CB. San Fernando i segon el CB. Xàtiva –València, Terra i Mar- A. En el grup 2, van passar a semifinals com primer el CB. Xàtiva –València, Terra i Mar- B i el CB. El Campello com segon.
Atenent a les classificacions obtingudes les encontres per a semifinals seran: el CB. San Fernando de València contra el CB. El Campello, i el CB. Xàtiva –València, Terra i Mar- A contra el CB. Xàtiva –València, Terra i Mar- B.
El jugador alemany de bàdminton adaptat Thomas Wandschneide soci del Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- on ha estat entrenant durant tota la temporada va guanyar, en el 7m Torneig Internacional 2010 de Bàdminton per a minusvàlids celebrat en Filsbach Kerzenbach (Suïssa) entre el 21 i 24 de maig, tres medalles una d’or en dobles masculí, una de plata en individual masculí i una de bronze en dobles mixtos. Van participar 89 esportistes de 14 països d’Europa; Thomas Wandschneide, que en passats campionats va guanyar en les tres modalitats, va obtindre una excel·lent classificació a pesar d’estar molt minvat físicament perquè va haver-hi d’estar tractat médicament pel fort refredat que el va afectar en els dies previs a la competició.