Campanya infantil «Els Reis parlen en valencià»

Es donaran premis a les millors cartes

El Gabinet de Promoció i Ús del Valencià, conjuntament amb la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Xàtiva, organitza tots els anys per Nadal, la campanya Els Reis parlen en Valencià.

Aquesta campanya s’adreça als escolars de la Xàtiva amb una edat compresa entre els 5 i els 13 anys, i consisteix a redactar una carta amb una temàtica relacionada amb els Reis d’Orient.

Cada escolar, haurà de lliurar la seua carta al professor del seu centre educatiu perquè en faça una selecció prèvia i diposite les escollides a l’Ajuntament de Xàtiva, abans de les 13.00 hores del dilluns 17 de desembre de 2012.

El jurat qualificador establirà les cartes guanyadores dels Premis, que es lliuraran dijous 3 de gener de 2012, a les 12.00 hores, davant l’Ajuntament.

A banda d’aquest Concurs de Cartes als Reis, des del Gabinet de Promoció i Ús del Valencià han elaborat un xicotet vocabulari gràfic dels joguets. Qualsevol pot recollir un exemplar si es passa per la Casa de la Cultura o per la Casa de la Joventut.