Caixa Ontinyent s’adherix als premis Emprenjove

És un dels patrocinadors d’esta iniciativa de l’IVAJ destinada a estimular projectes empresarials realitzats per joves

Caixa Ontinyent serà un dels patrocinadors dels 20 premis EmprenJove que ha posat en marxa l’IVAJ junt amb altres entitats financeres, dotats amb 5.000 euros cadascun, i que s’emmarquen en el 25 aniversari del Carnet Jove.

Els premis pretenen estimular el desenrotllament i la posada en marxa de projectes empresarials realitzats per joves de fins a 35 anys, en dos categories: Empreses i Projectes d’empreses. En ambdós casos es podrà optar a més d’una subcategoria (Investigació i Desenrotllament, Medi Ambient, Acció Social, Responsabilitat Social Corporativa i Empresa Online).

Amb esta actuació i especialment amb el suport a l’emprendedurisme, Caixa Ontinyent reafirma el seu compromís de contribuir al desenrotllament social i econòmic del seu àmbit d’actuació. En este sentit, el Cap de Màrqueting de l’entitat, José Antonio Gil, ha ressaltat que es tracta “d’una iniciativa més que des de Caixa Ontinyent es destina a incentivar l’ocupació. Perquè recolzar als nostres emprenedors, premiar la seua iniciativa, finançar els seus projectes o afavorir la gestió de l’auto-ocupació, són mesures que, amb un goteig continu i constant, poden reactivar la nostra economia”.

Les bases amb els requisits necessaris es poden consultar en www.caixoantinyent.es i en www.gvajove.es. Les cantidatures es podran presentar fins al 14 de juny.