Caixa Ontinyent ratifica el seu compromís amb la Universitat

Rafael Soriano: “la Universitat i la Fundació seguiran sent prioritat per a Caixa Ontinyent”
El President de Caixa Ontinyent, Rafael Soriano, confirmava ahir que la presència de la Universitat de València (UV) a Ontinyent i la Fundació Campus Ontinyent “han estat, són i seguiran sent una prioritat per a l’actuació social de Caixa Ontinyent”.

Soriano es manifestava en aquest sentit durant l’acte d’obertura del Curs Acadèmic 2012-2013 de la UV a Ontinyent, al qual participaven també el Rector de la Universitat, Esteban Morcillo, i l’Alcalde d’Ontinyent i President de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, a més del Catedràtic de Filosofia Javier de Lucas, qui impartia una conferència inaugural.
L’acte tenia lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent, un extrem que Soriano qualificava de “un honor” per a l’entitat, “que sempre estarà oberta a les activitats que aporten millores per a la ciutat”, assenyalava.

El President de Caixa Ontinyent agraïa a Esteban Morcillo la seua implicació per mantenir el Campus d’Ontinyent, i felicitava Jorge Rodríguez com a President de la Fundació “pel seu recolzament a Ontinyent com a ciutat universitària, un recolzament que compartim tots els patrons”, assenyalava.
Rafael Soriano manifestava que “en els temps delicats i de transició que vivim, el paper de la universitat és fonamental, perquè en les seues mans està la formació de les persones que dirigiran la societat en un futur pròxim”, adreçant-se finalment als i les joves presents a la sala per a recordar-los que “el futur s’escriu a cada moment, i ara està a les vostres mans”.