Caixa Ontinyent cedeix un vehicle adaptat per al Centre de Dia de Majors de Benigànim

beniganim-caixa-ontinyent

La presentació del vehicle ha tingut lloc hui, amb la visita del President de Caixa Ontinyent.

Caixa Ontinyent, a través de la seua obra social, ha fet entrega hui d’un vehicle adaptat que donarà servei als usuaris del Centre de Dia de Benigànim, un centre gestionat per l’Ajuntament. En l’acte han estat presents representants de les dos entitats, encapçalats per l’Alcalde del municipi, Juan Puchades, i el President de Caixa Ontinyent, Rafael Soriano.

L’aportació ha sigut efectiva després de la firma del conveni de col·laboració que van subscriure en el seu dia el consistori i Caixa Ontinyent, la qual cosa ha permés l’adquisició d’un vehicle de 16 places, i la seua adaptació per al trasllat dels usuaris del Centre de Dia de Majors, amb una plataforma elevadora posterior i elements de seguretat especial d’acord amb la més recent normativa, i entapissat amb material impermeable i ignífug.

Aquesta actuació, a càrrec de l’Obra Social de Caixa Ontinyent, suposarà la inversió d’uns 100.000 euros, en tant l’Ajuntament s’encarregarà de la prestació del servei i del manteniment del vehicle.

El President de Caixa Ontinyent, Rafael Soriano, ha destacat que “l’aportació d’aquest vehicle complix els dos objectius bàsics de la nostra obra social: augmentar les dotacions de les nostres poblacions, i millorar el benestar de la nostra societat. I en aquest cas en concret, a més, amb especial satisfacció, ja que es tracta d’un servei per a persones majors amb mobilitat reduïda, persones que ens han deixat el treball i l’esforç de tota la seua vida i que mereixen hui el nostre major respecte i atenció”.

Obra Social de Caixa Ontinyent invertirà enguany, en la poblacions del seu àmbit d’actuació, un total d’1,5 milions d’euros. D’aquest pressupost, el 28% es destina a obres en construcció, el 59% a l’exercici d’activitats culturals, assistencials, educatives i mediambientals, i el 13% a amortitzacions del seu immobilitzat. Com a actuació més immediata, cal destacar la posada en funcionament, el pròxim 19 d’abril, del Centre Cultural Caixa Ontinyent en la capital de la Vall d’Albaida, al què s’ha destinat una inversió de 3,5 milions d’euros.

L’activitat exercida per l’obra social de Caixa Ontinyent en 2009 ha generat 177 llocs de treball estable i ha beneficiat directament a 123.670 persones.