Bon cap de setmana per al futbol ollerià

El passat cap de setmana el futbol ollerià aconseguia sumar punts, ja que tant els dos equips de les Escoles Esportives Municipals de futbol de L’Olleria que juguen en competició federada com L’Olleria C.F guanyaven als seus respectius rivals.
L’equip femení aconseguia golejar el Navarrés en un partit molt complet i on les oportunitats tal com ha destacat l’equip “van ser múltiples i inclús haguérem pogut aconseguir un resultat més ampli”. L’entrenador de l’equip, Elvis Tenesaca es va mostrar molt satisfet amb el resultat i ja està pensant en el partit d’esta setmana que jugaran contra l’equip d’Ontinyent.
A més, l’equip juvenil entrenat per Héctor Albiñana, va realitzar un meritori partit contra l’Albaida que anava encapçalant la classificació, al final el resultat va ser d’1 a 0, el que reflectix des de l’equip “la superioritat local que es va demostrar durant el partit” afegint que “amb esta victòria aconseguim tres punts i una injecció de moral de cara als pròxims partits”.
Finalment, L’Olleria C.F també aconseguia la victòria en el camp del Muro C.F ‘B’ posant-se líder del grup sisè de primera regional, esta setmana juguen a casa contra el C.D.F Bocairent.