Bocairent: L’alta afluència de públic i de vendes marquen la Fira del Llibre

boc20090425concurs_caligram

Paco Muñoz: “Em fa molta il·lusió que el disc l’acabe la gent de Bocairent” / El 1r concurs de cal·ligrames compta amb una notable participació

El passat cap de setmana va concloure la programació especial organitzada des de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Bocairent per commemorar el Dia del Llibre i la valoració “no pot ser més positiva” segons la seua titular, Noèlia Vañó. Així, tant la resposta del públic com de llibreters i d’autors va estar molt significativa en la Fira del Llibre amb una notable afluència de visitants que permeteren unes importants vendes als diferents expositors procedents de la localitat i de la Vall d’Albaida.

Igualment alta va ser la participació en el primer concurs de cal·ligrames impulsat des de la Biblioteca Pública Municipal i recolzat per Caixa Ontinyent. Els guardonats van rebre dissabte els seus premis consistents en material escolar i vals a bescanviar per llibres. Maria Albero (1r i 2n cicle de primària amb una menció especial per a Kiko Marco), Sergio Silvestre (3r cicle amb un reconeixement també per a Araceli Llinares), Joan Risueño i Sara Beneito (secundària i batxillerat) i Vicent Calabuig (adults) s’imposaren en les diferents categories en que estava dividit el certamen.

Un dels punts culminats de la celebració va ser la presentació del darrer treball de Paco Muñoz, “Com suau adéu”. El cantautor, que va contar nombroses anècdotes fent gala del seu sentit de l’humor en tot moment, va explicar que desconeixia que el tema “Serra de Mariola” interpretat en la plaça de bous del municipi l’estiu passat estava gravat, per això va ser una sorpresa i “una gran il·lusió que el disc l’acabe la gent de Bocairent”. Precisament, eixe recital es va produir en una “nit màgica de retrobament amb la música de Paco” com va indicar l’alcalde Josep Vicent Ferre. L’etnògraf i amic de Muñoz, Sergi Gómez, es va encarregar de glosar la seua figura per completar l’acte.

boc20090425bfira_llibre

La alta afluencia de público y ventas marcan la Feria del Libro

Paco Muñoz: “Me hace mucha ilusión que el disco lo acabe la gente de Bocairent” / El 1º concurso de caligramas cuenta con una notable participación

El pasado fin de semana concluyó la programación especial organizada desde la concejalía de cultura del Ayuntamiento de Bocairent para conmemorar el Día del Libro y la valoración “no puede ser más positiva” según su titular, Noelia Vañó. Así, tanto la respuesta del público como de libreros y autores fue muy significativa en la Feria del Libro con una notable afluencia de visitantes que permitieron unas importantes ventas a los diferentes expositores procedentes de la localidad y la Vall d’Albaida.

Igualmente alta fue la participación en el primero concurso de caligramas impulsado desde la Biblioteca Pública Municipal y apoyado por Caixa Ontinyent. Los galardonados recibieron el sábado sus premios consistentes en material escolar y vales a canjear por libros. Maria Albero (1º y 2º ciclo de primaria con una mención especial para Kiko Marco), Sergio Silvestre (3º ciclo con un reconocimiento también para Araceli Llinares), Joan Risueño y Sara Beneito (secundaria y bachillerato) y Vicent Calabuig (adultos) se impusieron en las diferentes categorías en que estaba dividido el certamen.

Uno de los puntos culminantes de la celebración fue la presentación del último trabajo de Paco Muñoz, “Com suau adéu”. El cantautor, que contó numerosas anécdotas haciendo gala de su sentido del humor en todo momento, explicó que desconocía que el tema “Serra de Mariola” interpretado en la plaza de toros del municipio el pasado verano estaba gravado, por eso fue una sorpresa y “una gran ilusión que el disco lo acabe la gente de Bocairent”. Precisamente, ese recital se produjo en una “noche mágica de reencuentro con la música de Paco” como indicó el alcalde Josep Vicent Ferre. El etnógrafo y amigo de Muñoz, Sergi Gómez, se encargó de glosar su figura para completar el acto.

Puedes ver el acta del concurso de caligramas desde aquí.