Bocairent i la Diputació de València renoven la col·laboració en matèria turística

L’entitat provincial patrocina amb 10.000 euros quatre iniciatives locals

La setena fira de comerç, el sisé concurs gastronòmic de carn de caça i de bolets, les terceres jornades de turisme d’interior i la tercera campanya de tapes “Mossets de plaer” organitzades per l’Ajuntament de Bocairent comptaran un any més amb el suport de la Diputació de València. Així va quedar plasmat el 13 de juny passat amb la signatura del conveni de col·laboració entre el diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, i l’alcalde Josep-Vicent Ferre que suposa una aportació econòmica de 10.000 euros a càrrec del patronat provincial “València, terra i mar”.

A més, el primer edil va aprofitar la trobada per donar a conèixer a Sanjuán la constitució ara fa un any de l’associació Serra de Mariola que vertebra sis dels municipis del parc natural per “treballar-hi de forma coordinada i portar endavant iniciatives que posen en valor el patrimoni paisatgístic, cultural i turístic de la zona des d’una perspectiva sostenible”.

Igualment, Ferre li va sol·licitar ajuda per a materialitzar el pla de desenvolupament tecnològic emprés per l’agrupació. En concret, els seus responsables han engegat un projecte d’aplicació turística per a mòbils que promociona l’àrea mitjançant la conversió del territori en un tauler de joc. Junt a diferents proves com el penjat o trencaclosques, l’eina comptarà amb un canal directe d’informació a temps real amb recomanacions o esdeveniments, entre d’altres.