Bocairent festeja el triomf de Nico Terol

Familiars i aficionats coincideixen en la celebració del títol del Mundial de motociclisme de 125 cc

Bocairent va viure ahir diumenge 6 de novembre del 2011 un dia històric al guanyar un dels seus veïns, Nico Terol, el títol del Mundial de motociclisme de 125 cc. Una trentena de familiars amb la seua àvia al capdavant i desenes d’aficionats entre els quals estaven l’alcalde, Josep-Vicent Ferre, i el regidor d’Esports, Toni Santonja, es van concentrar al Centre d’interpretació turística per seguir la carrera en pantalla gegant.

Amb el final de la carrera, el cava va córrer de copa en copa i els membres del motoclub Nicogass que no s’havien desplaçat al Circuit Ricardo Tormo van fer sonar els seus clàxons per tot el nucli urbà. Tampoc van faltar les traques ni els trons i un dels símbol de la localitat, l’escultura de l’Home de la manta, també ha lluït el número 18 del pilot a l’espera de la recepció oficial y la continuació de la celebració que tindrà lloc aquest mateix dilluns a partir de les 18.30 h a l’Ajuntament de Bocairent.

El primer edil agraïa la constància de Nico Terol i dels seus pares “imprescindible per aconseguir un èxit tan rotund i fruit de tants sacrificis durant tant de temps” i els felicitava “per donar-nos a tots els veïns i, en especial, als membres del motoclub que porta el seu nom aquesta alegria que no oblidarem mai”.

A més, Ferre destacava “l’estima que la gent del poble sent per Nico com ho demostra la celebració de hui, però també cal recordar que l’any passat tots els clubs locals es van posar d’acord per homenatjar-lo amb un reconeixement durant la Gala de l’esport”. Així doncs, en paraules de l’alcalde, “el dia de hui quedarà en la memòria de tots els bocairentins i passarà a la història com la jornada en què un dels nostres veïns, Nico Terol, es va convertir en una referència mundial”.