Bocairent és elegit per a una activitat d’aprenentatge de francés

La nova campanya arribarà a la localitat el 18 de maig

Descobrir Bocairent mentre s’aprén francés. Aquest és l’objectiu de la visita a la localitat programada per Turisnat i Azul marino amb el suport de l’Institut francés de València per al 18 de maig pròxim. La inscripció en la jornada es pot realitzar des del portal web Viajarenfamilia.net.

Els participants descobriran, de la mà d’un guia especialitzat, les Covetes dels moros i la Cava de sant Blai, a més de la serra de Mariola; al mateix temps que es treballa la llengua de Molière a l’aire lliure i en grup. Complementàriament, el dinar permetrà degustar la gastronomia local i practicar tranquil·lament l’idioma.

La proposta s’emmarca dins de la campanya “Aprén francés descobrint el patrimoni de la Comunitat Valenciana” i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bocairent. Així, la regidora de Turisme, Noèlia Vañó, valora “positivament” que la població “siga una referència per a iniciatives privades ja que contribueixen a dinamitzar el teixit econòmic local i a difondre el nostre nom”.