Bocairent encara el segon cap de setmana del “Novembre boletaire”

La campanya de tapes precedeix el 6é Concurs gastronòmic que se celebrarà a l’hotel Ferrero el 25 de novembre

Un total de huit establiments hostalers participen enguany en la segona edició de les jornades gastronòmiques “Novembre boletaire” que organitza la Regidoria de Turisme de Bocairent entre l’1 i el 17 de novembre. Així, els pebrassos protagonitzen els entrants oferts durant aquest període als hotels l’Àgora i l’Estació, als bars Sifó i el Ravalet, i a les cafeteries l’Esglai, Pàdel, Rabet de gat i el Terrat. A més, el cost de la tapa i de la beguda queda en dos euros.

Per als més fidels a la proposta que recórreguen un mínim de quatre establiments, el consistori sortejarà el dia 19 tres invitacions dobles per al 6é Concurs gastronòmic de carn de caça i de bolets Vila de Bocairent que se celebrarà a l’hotel Ferrero el 25 de novembre. El certamen reunirà, una edició més, professionals de tota la Comunitat Valenciana que hauran d’elaborar dos plats cadascun: un elaborat amb els ingredients que li donen nom i un altre de borreta, un menjar típic de la serra de Mariola.

La regidora de Turisme, Noelia Vañó destaca “el paper fonamental que té la gastronomia en la promoció de Bocairent” ja que “comptem amb una cuina tradicional ben rica que conjugada amb les propostes innovadores dels nostres hostalers esdevé un atractiu més a sumar als nostres recursos patrimonials”. Vañó ressalta “la perfecta simbiosi entre les jornades de tapes i el concurs professional perquè ens permet estendre les nostres iniciatives a tota la ciutadania i als nostres visitants”.