Bocairent destina 3.000 euros a l’atenció a la dependència

El Consistori, en coordinació amb l’Ajuntament d’Ontinyent, fan front a les retallades de la Generalitat

El veïnat de Bocairent podrà continuar rebent informació i assessorament així com tramitant la documentació preceptiva de l’atenció a la dependència a les oficines consistorials. Açò serà possible gràcies a la inclusió en els pressupostos municipals d’una partida nova dotada amb 3.000 euros que suplirà la disminució de la subvenció de la Generalitat Valenciana per a la zona de cobertura que formen Ontinyent, Bocairent i Fontanars dels Alforins.

“Aquesta davallada ens ha obligat als ajuntaments a fer un esforç addicional”, segons Carmen López, regidora de Serveis socials ja que “hem de completar econòmicament la quantia necessària per poder contractar a jornada completa, com fins ara, a dues treballadores socials i mantenir-hi la qualitat del servei”. A més, la responsable municipal assenyala que “l’aposta per les persones és una prioritat de la política socialista del nostre Ajuntament i contrasta amb la política de retalls en matèria social empresa pel Consell d’Alberto Fabra”.

Igualment, López agraeix la disposició plena, “des del primer moment”, del Consistori ontinyentí i del seu homòleg a la capital de la Vall d’Albaida, Manolo Ruiz, “a mantenir la coordinació entre poblacions per tal d’assegurar un servei imprescindible per a les bocairentines i els bocairentins”.

 

Foto: J. Bernat