El certamen incrementa en más de un 25% sus premios
La “borretaâ€, una comida tÃpica de las comarcas valencianas de interior, y la carne de caza y las setas serán nuevamente las protagonistas del 2º Concurso gastronómico “Vila de Bocairent†que termina de convocar la concejalÃa de turismo para restauradores profesionales de la Comunitat Valenciana. Los establecimientos interesados deberán de inscribirse antes del próximo lunes, 2 de noviembre, para poder participar en el certamen que tendrá lugar el dÃa 16 en el Hotel Ferrero donde, además de presentar los platos elaborados, el jurado hará la deliberación; este estará formado por reconocidos profesionales de la restauración y crÃticos gastronómicos y de otras personas vinculadas al mundo del turismo y la hostelerÃa.
Todos los participantes recibirán un diploma y podrán llevarse alguno de los tres premios establecidos para cada modalidad a razón de 800, 400 y 200 euros. Por tanto, en juego habrá 2.800 euros, lo que supone un incremento de un 27% respecto a la edición anterior. La jornada acabará con una minuta para los asistentes preparada por la Asociación de HostelerÃa y Turismo de Bocairent y los restaurantes locales (Hotel Ferrero, el Cancell, Ca l’Alegre, Hotel l’Estació y el Riberet) encargados de la organización. El acontecimiento cuenta con el patrocinio del propio consistorio, la Diputación de Valencia mediante su marca turÃstica “València Terre i Mar†y la Conselleria de Turismo.
Los retos en esta ocasión son “asociar la gastronomÃa de calidad con la marca Bocairent en una clara apuesta por la excelencia turÃstica y consolidar este encuentro como una referencia entre los principales restauradores de nuestra comunidad†según Noelia Vañó, de ahà el notable aumento de la dotación económica de los galardones. Para la responsable municipal del ramo, se trata de repetir el éxito de la pasada convocatoria cuando 21 equipos de cocina se desplazaron hasta la localidad y la comida posterior congregó a más de 200 personas del mundo de la economÃa, la polÃtica, la comunicación y el turismo de toda la Comunitat Valenciana.
Palmarés 2008
Modalidad A: borreta de Mariola
1º premio: Hotel Kazar de Ontinyent
2º premio: Casa Manolo y Tere de El Palmar
Modalidad B: plato libre con carne de caza y setas
1º premio: El langostino de oro de Vinarós
2º premio: Rossinyol de Nà quera
Bocairent convoca el 2n Concurs gastronòmic de caça i bolets
El certamen incrementa en més d’un 25% els seus premis
La borreta, un menjar tÃpic de les comarques valencianes d’interior, i la carn de caça i els bolets seran novament els protagonistes del 2n Concurs gastronòmic “Vila de Bocairent†que acaba de convocar la regidoria de turisme per a restauradors professionals de la Comunitat Valenciana. Aquells establiments interessats s’hauran d’inscriure abans del pròxim dilluns, 2 de novembre, per poder participar en el certamen que tindrà lloc el dia 16 a l’Hotel Ferrero on, a més de presentar els plats elaborats, el jurat farà la deliberació; aquest estarà format per reconeguts professionals de la restauració i crÃtics gastronòmics i d’altres persones vinculades al món del turisme i l’hostaleria.
Tots els participants rebran un diploma i podran emportar-se algun dels tres premis establerts per a cada modalitat a raó de 800, 400 i 200 euros. Per tant, en joc hi haurà 2.800 euros, el que suposa un increment d’un 27% respecte a l’edició anterior. La jornada acabarà amb una minuta per als assistents preparada per l’Associació d’Hostaleria i Turisme de Bocairent i els restaurants locals (Hotel Ferrero, el Cancell, Ca l’Alegre, Hotel l’Estació i el Riberet) encarregats de l’organització. L’esdeveniment compta amb el patrocini del propi consistori, de la Diputació de València mitjançant la seua marca turÃstica “València Terra i Mar†i de la Conselleria de Turisme.
Els reptes en aquesta ocasió són “associar la gastronomia de qualitat amb la marca Bocairent en una clara aposta per excel·lència turÃstica i consolidar aquest encontre com una referència entre els principals restauradors de la nostra comunitat†segons Noèlia Vañó, per això s’ha augmentat notablement la dotació econòmica del guardons. Per a la responsable municipal del ram, es tracta de repetir l’èxit de la passada convocatòria quan 21 equips de cuina es desplaçaren fins a la localitat i el dinar posterior va congregar a més de 200 persones del món de l’economia, la polÃtica, la comunicació i el turisme de tota la Comunitat Valenciana.
Palmarés 2008
Modalitat A: borreta de Mariola
1r premi: Hotel Kazar d’Ontinyent
2n premi: Casa Manolo y Tere d’El Palmar
Modalitat B: plat lliure amb carn de caça i bolets
1r premi: El langostino de oro de Vinarós
2n premi: Rossinyol de NÃ quera