Bocairent aposta per la música en valencià amb la primera edició del Bocarock

boc20090925cartell_bocarockLa gossa sorda encapçalada un cartell completat per Neuròtics, Desgavell i Bielorrússia
Aquest divendres, 25 de setembre, tindrà lloc a la Plaça de Bous de Bocairent la primera edició del Bocarock que va quedar ajornada el passat dia 5 per les condicions meteorològiques. La taquilla obrirà a les 19.00 h mentre que el concert començarà a les 22.00 h amb un cartell encapçalat pel grup de Pego La gossa sorda, i que es completa amb els albaidins de Neuròtics, els saforencs de Desgavell i els locals de Bielorrússia, nominats com a formació revelació en els últims premis Ovidi.
La iniciativa compta amb la col·laboració d’AFAB (Associació de familiars i de malalts d’Alzheimer i d’altres demències degeneratives) que rebrà part dels beneficis generats a la cita i està organitzada i patrocinada per l’Ajuntament de Bocairent. Per a la seua regidora de cultura, Noèlia Vañó, “es pretén seguir apostant per aquells que fan música en valencià”; així, “si l’any passat homenatjàvem a un dels nostres grans cantautors, Paco Muñoz; ara el nostre suport va dirigit a aquells grups que són el present i el futur dels sons pensats amb la nostra llengua”.

boc20090925cartell_bocarock Bocairent apuesta por la música en valenciano con la primera edición del Bocarock
“La gossa sorda” encabeza un cartel completado por “Neuròtics”, “Desgavell” y “Bielorrússia”
Este viernes, 25 de septiembre, tendrá lugar en la Plaza de Toros de Bocairent la primera edición del Bocarock que quedó aplazado el pasado día 5 por las condiciones meteorológicas. La taquilla abrirá a las 19.00 h. mientras que el concierto empezará a las 22.00 h. con un cartel encabezado por el grupo de Pego “La gossa sorda”, y que se completa con “Neuròtics” de Albaida, “Desgavell” de la Safor y los locales de “Bielorrússia”, nominados como formación revelación en los últimos premios Ovidi.
La iniciativa cuenta con la colaboración de AFAB (Asociación de familiares y enfermos de Alzheimer y otras demencias degenerativas) que recibirá parte de los beneficios generados en la cita y está organizada y patrocinada por el Ayuntamiento de Bocairent. Para su concejala de cultura, Noelia Vañó, “pretendemos seguir apostando por aquellos que hacen música en valenciano”; así, “si el año pasado homenajeábamos a uno de nuestros grandes cantautores, Paco Muñoz; ahora nuestro apoyo va dirigido a aquellos grupos que son el presente y el futuro de los sonidos pensados con nuestra lengua”.