Bocairent acull una quedada de professionals del món de la moda

Models, fotògrafs, maquilladores i perruqueres elegeixen la població de la Vall d’Albaida per promocionar-se

El barri medieval i la plaça de bous de Bocairent van ser ahir l’escenari d’una quedada de professionals vinculats al món de la moda procedents de la província d’Alacant.

La iniciativa organitzada per Pedro Miguel Calpena i per Emili Morant perseguia la promoció personal dels models participants però també dels fotògrafs i de les maquilladores i les perruqueres que tenien així una ocasió immillorable per a dur a terme una sessió completa de treball.

En total, mig centenar de persones van prendre part en la proposta que comptava amb la col·laboració de la filà Terç de Suavos i de la Regidoria de Turisme. Per a la seua titular, Noelia Vañó, “és una satisfacció que professionals de qualsevol tipus elegisquen la nostra localitat per a realitzar-hi el seu treball”. A més, Vañó mostra la seua satisfacció perquè “els nostres carrers i els nostres monuments esdevinguen els millors escenaris per a sessions fotogràfiques el que corrobora que gràcies als esforços de molta gent, Bocairent està de moda”.