Bocairent acull el 6é Concurs gastronòmic de carn de caça i bolets

Dilluns a l’hotel Ferrero

Bocairent acull dilluns el 6é Concurs gastronòmic de carn de caça i bolets Vila de Bocairent amb la participació de restaurants professionals procedents de pràcticament tota la geografia de la Comunitat Valenciana. L’esdeveniment tindrà lloc a l’hotel Ferrero.

S’han establert dues modalitats: un plat lliure elaborat amb carn de caça i de bolets on es puntua degustació i presentació, i un plat obligatori de borreta on es puntua la degustació i que ha d’incloure els següents ingredients: bacallà, ceba, alls secs, tomaca triturada, bajoca roja o nyora, espinacs, ou, creïlles, sal i oli

Es donaran 1.800 euros en premis patrocinats per:
• 1r premi plat lliure: 600 euros (Patronat provincial de turisme València, terra i mar)
• 2n premi plat lliure: 300 euros (Ajuntament de Bocairent)
• 3r premi plat lliure: lot de productes de restauració (Durplastics)
• 1r premi plat obligatori: 600 euros (Ajuntament de Bocairent)
• 2n premi plat obligatori: 300 euros (Patronat provincial de turisme València, terra i mar)
• 3r premi plat obligatori: lot de productes de restauració (Durplastics)