Bloc-Compromís d’Albaida reprotxa l’actitud cínica del PP

El grup destaca que els populars van perdre a les últimes eleccions un 38% dels votants respecte les eleccions del 2007

El col·lectiu del Bloc-Compromís d’Albaida ha remarcat que el PP de la localitat té una actitud «cínica». Aquest grup s’ha manifestat així davant les darreres declaracions realitzades pel PP de la localitat responsabilitzant l’actual Equip de Govern de la no acceptació per part del Ministeri d’Hisenda del Pla d’Ajust, «venint d’aquells que han portat l’Ajuntament d’Albaida a la ruïna financera», afirmen.

Bloc-Compromís diu que aquestes acusacions «són un insult a la intel·ligència de les albaidines i els albaidins que saben massa bé qui son els responsables de la pèssima gestió realitzada en l’Ajuntament d’Albaida que ens ha dut a esta situació vergonyosa». De fet, assenyalen des del col.lectiu, en les passades eleccions municipals una part molt important de l’electoral votant tradicional del PP no els va donar la seua confiança.

El grup destaca que els populars van perdre en aquestes últimes eleccions un 38% dels votants respecte les eleccions del 2007. “El símil que millor retrata l’actitud del PP d’Albaida és el del piròman que li pega foc a la serra d’Albaida pels quatre cantons i després acusa als bombers que acudeixen a sufocar el foc de no poder apagar-lo en dues hores”, denuncien.

Bloc-Compromís demana al PP de la població que «deixen de fer demagògia i que arrimen el muscle davant d’aquesta difícil situació econòmica que tenim. El PP ha d’assumir la responsabilitat que ha tingut per la seua gestió en l’Ajuntament d’Albaida i en l’Empresa Pública Gestiona», afirmen.

Foto: www.arteguias.com