BLOC-Compromís d’Albaida garanteix l’estabilitat de govern local

La formació no entén l’eixida del Regidor d’UCiD, Joan Antoni Juan Perona

Davant de la dimissió de Joan Antoni Juan Perona com a regidor delegat d’Economia i Hisenda, el col·lectiu del BLOC- Compromís d’Albaida vol assenyalar que “difícilment podrà justificar davant dels votants d’UCiD i de la ciutadania d’Albaida la sueu decisió d’abandonar just en aquestos moments de dificultat per a l’Ajuntament».

Des d’aquesta formació diuen que «ara més que mai i donada la greu situació econòmica que pateix l’Ajuntament, herència de l’antic govern popular, cal implicar-se en la gestió municipal”.

Des del BLOC-Compromís assenyalen que “el regidor d’UCiD no pot desentendre’s de totes les actuacions dutes a terme per l’Equip de Govern, ja que ell ha sigut el responsable de l’àrea econòmica d’este Ajuntament des de juny del 2011 i cal que siga conseqüent amb la seua actuació i totes les decisions que s’han dut a terme”.

BLOC- Compromís no entén perquè UCiD «ens ha donat a nosaltres unes raons per eixir-se’n del govern i als mitjans de comunicació unes altres ,obviant en este cas la condició innegociable que plantejaven per romandre al govern que no era un altra que la contractació immediata d´un Tècnic per a la seua regidoria», manifesten. «Nosaltres hem intentat fer-li entendre que si bé enteníem les raons per a la contractació d’aquest tècnic, no era pertinent fer-ho en un moment complicat per a l’Ajuntament quan estem acomiadant treballadors de la casa i aplicant el Pla d’Ajust”, recalquen.

D’altra banda, la formació creu que el regidor d’UCiD hauria d’haver aparcat els seus problemes amb el Partit Socialista per tal d’aportar estabilitat al Pacte per Albaida, «que vam signar els tres partits progressistes de la ciutat. En tot cas, respectem la seua decisió i li demanem responsabilitat i altura de mides en aquesta nova etapa en l’oposició”.

Per últim, des del col·lectiu garanteixen  l’estabilitat de l’Equip de Govern «i no deixarem de treballar per a aconseguir que Albaida tinga un futur econòmic i social, de la qual qual cosa estem segurs», finalitzen.