Bicorb rep un vehicle de la Diputació per a ús municipal

Un turisme que, entre altres coses, servirà per a portar les extraccions de sang a l’hospital de Xàtiva

El diputat d’Administració General, Pepe Ruiz, ha entregat un turisme a l’Ajuntament de Bicorb per a reforçar el servei que necessiten, ja que només disposaven d’un cotxe que també els va cedir la Diputació.

L’alcaldessa de Bicorb, Josefina García, ha agraït al diputat aquesta ajuda, perquè «som un poble bastant aïllat a la comarca, estem a quaranta quilòmetres de Xàtiva i necessitem desplaçar-nos sovint per a fer moltes gestions».

El diputat provincial, Pepe Ruiz, ha explicat que aquesta acció s’emmarca en el programa de «renovació de la flota de la Diputació, alhora que s’atenen les necessitats dels pobles, sobretot dels més xicotets, que és el nostre objectiu principal».

Josefina García ha explicat que, a més dels desplaçaments necessaris per a l’ajuntament, també s’utilitzarà el cotxe per a alguna cosa tan important com és portar les extraccions de sang, que s’efectuen els dijous a Bicorb, fins a l’hospital de Xàtiva.

Amb aquest ja són dos els vehicles que la Diputació ha entregat a la població de la Costera perquè puguen cobrir les necessitats diàries de desplaçament d’aquest municipi de catorze mil quilòmetres muntanyencs, en els quals s’enclava la Cova de l’Aranya, declarada Patrimoni de la Humanitat.