Benedicció d’animals a Xàtiva

bendicion18e


El proper diumenge 17 de gener de 2010 tindrà lloc la XVI Benedicció d’Animals, amb motiu de la festivitat de Sant Antoni del Porquet, que organitcen la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva i l’Ajuntament de Xàtiva, i col·labora la Parròquia de Sant Pere .

La Societat Protectora d’animals (S.P.A.X.) invita a participar en aquesta festa a tots els amants dels animals, a que vinguen amb les seues mascotes (gossos,gats,cavalls, burrets, aques, pardalets, etc.). Els darrers anys la participació ha estat molt bona, i han acudit a la cita decenes de cavalleries, i centenars de veïns i veïnes amb les seues mascotes i animals de companyia.

L’eixida a les 11’30 hores des de la plaça de l’Espanyoleto, front al centre cívic “La Ferroviària” des d’on s’anirà amb tots els animals (en cercavila amb dolçaina i tabalet) per l’albereda de Jaume, I fins la Plaça de Sant Pere, on es farà la Benedicció a les 12’30 hores per part de D.José Estellés, retor d’esta parròquia.

bendicion18b

A la plaça, com tampoc no podia faltar, també hi haurà enguany el tradicional cant d’albades, així com el repartiment gratuït de les garrofes, panets beneïts i la estampeta del Sant patró per a tots els participants.

La organització prega als interessants que acudisquen al punt de trobada front al centre cívic en la Plaça l’Espanyoleto, per tal de fer més lluidor l’acte.

bendicion18m

La SPAX agraïx públicament a totes les persones que, amb la seua col.laboració i participacióm, fan posible que aquest acte siga un tot un èxit, i que l’objetiu de dignificar i homenatgear a les nostres mascotes es faça realitat.

Esperant que difongau la present nota al vostre mitjà de comunicació., us donem les gràcies per anticipat i per suposat us convidem a l’acte.