Bellús acull l’acte de Cloenda dels Jocs Esportius de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

jocs-esportius-mancovall

Més de 200 persones es van reunir este dissabte 19 de juny a Bellús per a celebrar la festa de Cloenda dels Jocs Esportius de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

L’acte que es va celebrar en el Pavelló Municipal de Bellús i el Poliesportiu, té com a objectiu el reunir a totes les persones participants en els jocs, xiquets i xiquetes, pares, monitors, entrenadors, etc., en un acte de germanor esportiva, amb un caràcter marcadament festiu i lúdic.

Per al President de la Mancomunitat, Filiberto Tortosa, “la celebració de la Cloenda dels Jocs Esportius, es una satisfacció, perquè amb este acte volem agraïr l’esforç, el treball i la dedicació dels participants en els jocs esportius i mantindre el nostre compromís de donar un decidit suport al treball dels clubs i associacions esportives, així com de promocionar l’esport base”.

L’alcalde de Bellús, Juan Vicente García Monzó, està molt entusiasmat d’haver acollit la Cloenda dels Jocs Esportius, ja que Bellús es un municipi xicotet, que du varios anys participant en esta competició, pese a les complicacions de poder fer equips, degut als pocs habitants, però ha demostrat que es una població abocada a l’esport. Des de la regidoria d’esport de l’Ajuntament s’aposta per l’esport base i en este cas pel futbol sala.

Els actes s’iniciaren a les 9 del matí amb la recepció dels participants i esmorzar popular. A partir de les 10 començaren els partits de futbet d’exhibició, on jugaren els equips guanyadors contra un equip format per una selecció de tots els equips participants. Els guanyadors d’esta temporada son els equips de Bocairent en la categoria d’Alevins i Fontanars en la categoria de Prebenjamins.

A partir de les 12’00 hores, es van lliurar els premis, acte amb el qual és va finalitzar la festa.