«Bar la Terrassa – Inmevasa» d’Alfarrasí guanya les 24 hores de futbol sala de La Font

L’equip de Xàtiva «Boca Juniors» va quedar subcampió

«Bar la Terrassa – Inmevasa» es va alçar amb el triomf en la XX edició de les 24 hores de futbol sala celebrades el passat divendres i dissabte a la Font de la Figuera. El campionat va comptar amb la participació de 12 equips i repartia tres premis en metàl·lic i trofeu per als tres primers classificats, a més d’un premi al millor porter i al millor jugador.

«Boca Juniors» de Xàtiva i «Joenfa Sky Line» de Moixent van aconseguir un segon i tercer lloc, respectivament, en un torneig que reunia una expectació màxima.

El regidor d’esports, Vicente Calatayud Ridaura ha volgut agrair la participació en el campionat a tots els jugadors i felicitar l’equip guanyador per la seua merescuda victòria en una final que va qualificar d'»extraordinària».

Per la seu part, l’equip «La Font de la Figuera C.F. Alevins» va aconseguir un segon lloc en el Campionat la Vila, celebrat el passat dissabte a l’Alcúdia de Crespins. La seua entrenadora, Amelia del Moral, ha mostrat la seua «satisfacció perquè a l’alegria per haver aconseguit aquest títol com subcampions, se suma el fet que és la primera vegada que han participat en un campionat i gràcies a això, ara mateix, se situen en setè lloc en la lliga».