Assemblea de la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva estarà en aquest acte el dissabte
Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva es desplaçarà el proper dissabte 27 d’octubre a Vila-real per a participar a l’Assemblea extraordinària de la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià. En aquesta assemblea es parlarà sobre la situació actual del conflicte, dels acords de la CEAS, així com la tasca duta i programada per les diverses comissions.
El col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva continua treballant i preparant les seues activitats per als darrers mesos de l’any 2012.
De moment, estan preparant el Calendari Solidari 2013 amb el poble sahrauí. Les fotos es van fer a finals d’agost, uns dies abans que els xiquets i xiquetes sahrauís del programa de Vacances en Pau retornaren als Campaments de Refugiats Sahrauís de Tinduf. «Sols us avancem una cosa, la col·laboració fotogràfica ha estat de Manuel Asensi, de la Font de la Figuera. Això sí, volem agrair a les empreses i botigues que han confiat de nou en nosaltres», assenyalen des de l’associació.
També, estan preparant la campanya d’Ajuda Alimentària que desenvoluparan a partir de l’1 de desembre.
I una altra acció reinvindicativa, la participació d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva a la manifestació de Madrid en suport al poble sahrauí que està prevista per al dissabte 10 de novembre. Com tots els anys, un autobús es desplaçarà des de Xàtiva fins a la capitat de l’estat espanyol amb els socis, simpatitzants i amics de la causa sahrauí.