Arthur Caravan comença al Paranimf de la UA un intens calendari de concerts

arthur-caravan-24
Hui dimarts el grup alcoià de pop-rock Arthur Caravan oferirà un concert al Paranimf de la Universitat d’Alacant, que servirà per obrir la programació cultural d’aquest cuatrimestre al campus universitari, en el marc d’un cicle de música en valencià. Serà la primera actuació d’un mes de febrer que es presenta ben intens en quant a actuacions en directe del quintet alcoià, tot i que la banda està acabant de perfilar el que serà el seu segon disc, el qual podria veure la llum als mesos d’estiu.
Al concert del Paranimf, dimarts 2 de febrer a partir de les 20 hores, seguirà una nova actuació aquesta mateixa setmana: el divendres 5 a la Casa de Cultura de Vilamarxant. Al dia següent, dissabte 6, Arthur Caravan actuarà junt a Le Petit Ramon a la Sala Matisse de València, tornant a presentar davant el públic de la capital del Túria el seu repertori.
Però sense dubte una de les cites més destacades de la seua agenda de concerts arribarà el 26 de febrer, divendres, quan Arthur Caravan actuarà junt a Senior i el Cor Brutal a La Llotja d’Elx, un dels centres d’avantguarda cultural de referència al País Valencià. Aquest concert s’emmarca, a més, en la iniciativa Tirant de Cançó, una activitat promoguda pel Centre Ovidi Montllor d’Alcoi i Acció Cultural del País Valencià que permetrà escoltar la música en valencià a tots els racons del nostre territori gràcies a l’organització de deu concerts simultanis a altres tantes viles i ciutats.
Els propers mesos l’activitat d’Arthur Caravan no descansarà, sinó que ja s’estan tancant nous concerts tant a les comarques valencianes com també a Catalunya, i que començaran els dies 4 i 6 de març amb dues noves actuacions a la sala El Loco de València i Ca Les Senyoretes d’Otos, respectivament. Serà una bona manera d’apropar-se al renovat repertori que el grup prepara per al seu segon CD.

Bones crítiques
Cal remarcar a més que Arthur Caravan continua rebent bones notícies relacionades amb el seu treball discogràfic de debut. Després d’haver obtingut dos Premis Ovidi Montllor, i d’haver aconseguit que el CD ‘Arthur Caravan’ fóra declarat Millor Disc de l’Any per la revista Mondosonoro i la botiga de discos Amsterdam de València, en la recent edició dels Premis de la Crítica de la Revista Enderrock el disc ha aparegut com el 16é millor treball de l’any, essent un dels escassos discos debutants que figuren al llistat confeccionat per la crítica especialitzada que col·labora amb aquesta publicació, capçalera de referència de l’àmbit musical al nostre domini lingüístic.