Arriben els xiquets sahrauís acollits pel col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí

Sols han arribat 2 dels 3 xiquets sahrauís que estaven acollits pel col·lectiu de Xàtiva

A la matinada del dijous arribaven els xiquets i xiquetes sahrauís a l’aeroport de L’Altet d’Alacant i al voltant de les 4:30 hores l’autobús els parava a la rodona de la plaça Vicent Andrés Estellés de Xàtiva.

Finalment sols han arribat 2 dels 3 xiquets sahrauís que estaven acollits per Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ja que un s’ha quedat als Campaments de refugiats per qüestions mèdiques que no li han permés viatjar.

Els menuts començaran tota una sèrie d’activitats per tal que gaudisquen d’un estiu especial a la capital de la Costera i a la comarca. També passaran tota una sèrie de revisions pediàtriques, que continuaran durant aquestos dos mesos d’estiu.

Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva “volem reconéixer i agrair les ajudes que les institucions públiques, caixes, empreses i comerços de Xàtiva i de la Costera que ens permet dur a terme els nostres projectes de cooperació amb el poble sahrauí i en concret el programa de Vacances en Pau. També volem estendre la gratitud a tota la ciutadania que col·labora amb nosaltres així com a les famílies acollidores”, remarquen.

El programa Vacances en Pau 2014 està organitzat per la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí. A la Costera participen Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva que enguany acull 2 xiquets (passaran l’estiu un a Xàtiva i l’altre al Genovés) i SAPS de Canals que acull 1 xiquet.