Arriba a La Font de la Figuera el concurs de curts Imagina’t 2012

Repartirà 1.800 euros en premis

El proper dia 11 d’agost tindrà lloc al Teatre Joan de Joanes la cinquena edició de Imagina’t 2012, el concurs de curts que cada any se celebra a La Font de la Figuera. El certamen estarà organitzat per la regidoria de Joventut en col·laboració amb la regidoria de promoció del Valencià.

Entre les novetats que destaquen en aquesta edició es troben dos premis més. Un guardó que valorarà els Millors efectes especials i un altre a la Promoció local, tots dos de 100 euros cadascun. Premis que s’afegeixen als ja existents: Premi del Jurat, del Públic, a la Millor interpretació i a la Crítica.

Sis guardons que repartiran un total de 1.800 euros, cosa que, en paraules del regidor de Joventut de l’ajuntament de la Font, Vicent Muñoz «més que un premi és un reconeixement a l’esforç. Aquestes edicions anteriors han tingut molta acollida per part del públic, és per això que hem creat més modalitats en premis, donada la varietat de curts de diferent temàtica que es presenten».

Des de la regidoria de promoció del valencià, Irene Vila destaca la «importància de la presència del valencià en aquest concurs. És la llengua que ens identifica i per això cal que tinga visibilitat».

La data límit de recepció de treballs serà demà dia 8 d’agost a les 14:00 hores. Els aspirants poden obtenir més informació a la pàgina web de l’Ajuntament de la Font de la Figuera www.lafontdelafiguera.es. Aquest concurs s’emmarca dins la Setmana de la Joventut, la qual ofereix activitats diverses del 9 al 13 d’agost, com l’Art al carrer, el parc aquàtic a la piscina municipal o el concurs d’arròs al forn i postres.