Arranca el curs en l’escola de música de La Nova de Xàtiva

L’escola arranca amb un alumnat de més de 200 alumnes i un planter de professors titulars

El dilluns 16 de setembre, comença el curs en l’escola de música la Nova, de la Societat Musical La Nova de Xàtiva, únic centre a Xàtiva reconegut per la Conselleria d’Educació, per a impartir classes de música a nivell Inicial i Elemental.

L’escola arranca amb un alumnat de més de 200 alumnes i un planter de professors titulars , amb una oferta formativa que abarca des del llenguatge músical,cor i tot tipus d’instruments de corda, metall i fusta, així com les especialitats de guitarra, piano, dolçaina, Harmonia i Analissi i un Curs d’Orientació al Conservatori.

Cal destacar un anys més el nostre curs TECLA ,especialitat per a xiquets entre 4 i 7 anys, amb una pedagogia basada en la tecnica del piano, es realitza una aprenentage inicial de la música d’una manera divertida i pràctica, on l’alumne desenvolupa des del seu inici la seua capacitat auditiva, vocal i interpretativa, baix un mètode reconegut per prestigiosos musicolegs, abandonant sistemes tradicionals on sols es pretendia la incorporació temprana dels alumnes. Tot això amb uns grups reduïts i amb un teclat individual per a cada alumne.

També disposem d’un curs TECLA-ADULTS, a partir dels 14 anys, on se pot iniciar en la música, de forma divertida i personalitzada, amb uns resultats amb concordància a les exigències dels alumnes.

La formació musical, es completa amb la incorporació de forma gratuïta, a les agrupacions musicals d’aprenentatge, com son el CONJUNT INSTRUMENTAL DE CORDA , LA BANDA INFANTIL I LA BANDA JOVE, on els alumnes de les diferents disciplines poden interpretat i pràcticar amb la resta dels companys, diferents obres musicals.

Com a novetat, este any incorporem el CANT com a nova disciplina, lligat a les disciplines de música i dansa, per a desenvolupar el MUSICAL i gènere que comta cada vegada amb més adeptes. També durant este curs acadèmic volem desenvolupar el curs MÚSICA-SENIOR, a partir de 55 anys.

Per a més informació i matriculació de les últimes places, l’escola disposarà d’una oficina d’atenció personalitzada, en horari de 18 a 20 h, de dilluns a divendres, o mitjançant el nostre correu TL.- 962281974, email samxativa@fsmcv.org o whatsApp al 648 585 603.