Aquest cap de setmana torna el millor bàsquet al Genovés

cb-genoves-junior-2

El València B.C., DKV Joventut i l’Ostrava de Txèquia jugaran amb el C.B. Genovés Júnior

Ja ha passat un altre any i al Genovés es torna a jugar el Torneig Cadet de Bàsquet que aquesta vegada deixa de ser nacioinal per convertir-se en Internacional. La República Txeca amb el seu campió cadet, el BCM Ostrava completarà un cartell que que intenta ser el més atractaiu possible per als aficionats al bàsquet i sobretot als aficionats al bàsquet de base. Resulta com a mínim curiós com un poble com Genovés organitze tornejos d’aquest envergadura, que si els juntem als que organitza pel mes de juny en categoria aleví compta ja amb 17 campionats. Com diuen des del club: “tot és gràcies a la il·lusió dels xiquets i xiquetes que formen part del club i també al treball desinteressat d’un grup de pares que en tot moment, i sense ser protagonistes tiren endavant aquestes iniciatives”.

Aquest any, el Torneig Cadet disputarà la vuitena edició i en la qual comptarà, com ja hem dit, amb la participació del València B.C., La Penya i l’Ostrava. El fet de portar ja vuit edicions, i continuar organitzant tornejos en el més de juny en categoria aleví, fa que jugadors que van passar pel Genovés en categoria de minibàsquet ho facen ara com cadtes, jugadors molt més fets, amb molt més de nivell i que, ens fa veure com es treballa en aquestes pedreres del bàsquet estatal. Així tindrem de nou l’oportunitat de veure jugadors que ja hanpasat pel nostre poble com David Jofresa, Xavier Assalit, Gerarg Gomila, Marc Bauza, Matias Boho, Jordan Rogers, Adria Duch…. I d’altres completament desconeguts per nosaltres per la distància com Davit _ubert, Michal Fusek o Jan Kle_ka.

Tant el València B.C. com La Penya, tenen opcions de lluitar perl campionat d’Espanya cadet, la qual cosa demostra el nivell dels equips i el bàsquet que es podrà veure al Genovés aquest cap de setmana 18, 19 i 20 de febrer.

Per la seva part, el C.B. Genovés disputarà el torneig amb el seu equip júnior, equip entrenat per Quique Orts,. “Gràcies a Quique aquest conjunt de jugadors funciona com una colla d’amics que ha més està tenint èxits esportius, ja que la categoria de júnior preferent estan en la part alta de la classificació i amb opcions de jugar la fase”. Per tant una vegada més els jugadors del Genovés tindran l’opció de jugar front als millors jugadors cadets del moment.

Des del C.B. Genovés es vol convidar a tots els aficionats al Bàsquet a que vagen al Pavelló durant el cap de setmana per veure el millor bàsquet cadet.

_genoves-valencia-basquet