Antonio Climent, de Carcaixent, guanya el Premi de Pintura Fira d’Agost

Per l’obra titolada “Spais, espacio”

Antonio Climent Quiles, de Carcaixent, ha guanyat el Premi de Pintura Fira d’Agost 2013 de Xàtiva per l’obra titolada “Spais, espacio”, de 100 x 120 centímetres realitzada en tècnica acrílic sobre fusta.

Així ho ha decidit aquest matí el jurat reunit a la Casa de la Cultura. Els membres del jurat, després de visionar les 86 obres presentades, han fet una selecció prèvia de 23 d’elles que han passat a estudiar amb un major deteniment, decidint atorgar d’entre aquestes el Premi de Pintura Fira d’Agost a l’obra catalogada amb el núm. 76 de l’artista Antonio Climent.

El jurat ha fet constar en acta, per la seua qualitat, 2 Mencions d’Honor a la número 75 de Cristobal Pérez García, de Alora (Málaga) , per l’obra titolada “Dia laboral en Madrid” de 135 x 160 centímetres feta en tècnica oli sobre fusta i a la número 61 de Vicente Miñana Santamaría, de Xàtiva, per l’obra titolada “La Placeta” de 130 x 89 cm en tècnica de oli sobre fusta.

Menció d’Honor a la número 75 de Cristobal Pérez García, de Alora (Málaga)

Menció d’Honor a la número 61 de Vicente Miñana Santamaría, de Xàtiva

Un comentario sobre “Antonio Climent, de Carcaixent, guanya el Premi de Pintura Fira d’Agost”

  1. ENHORABUENA A TODOS , Y SEGUIR TRABAJANDO Y LUCHANDO POR ESTE ARTE QUE TENEIS EN INSPIRAROS AL PINTAR ,EN VER LOS PAISAJES Y LAS COSAS TAN DIFERENTES ,CADA UNO ,QUE ESO ES DE VALORAR,REPITO ENHORABUENA Y A SEGUIR LUCHANDO POR ESTOS PREMIOS Y PORQ

Los comentarios están cerrados.