Antoni Ferrer presenta el seu llibre “Variacions Goldberg”

L’acte tindrà lloc demà dijous a l’Alcúdia de Crespins

Antoni Ferrer, el reconegut poeta nascut l’any 1943 a l’Alcúdia de Crespins participarà el dia 10 de desembre, al seu poble natal, en la presentació del poemari “Variacions Goldberg. Ària amb variacions per a la recreació de l’esperit. Sis bachianes”, publicat per l’editorial Denes.

A les 19,30 hores, a la Sala Generalitat, al costat de la biblioteca de la població, es podrà gaudir d’aquesta presentació literària organitzada per l’associació cultural la Garrofera en la qual hi intervindran el mateix autor i l’editor Antoni Berenguer. El llibre forma part de la col·lecció de poesia «Edicions de la Guerra» en la qual ja va ser publicada l’anterior obra d’Antoni Ferrer Poesia reunida.

La mateixa associació organitza fa ja una dotzena d’anys un certamen literari de poesia amb el nom d’aquest poeta per reconéixer la seua vàlua i fer-ne més visible la seua obra i la seua figura, guardó que s’ha consolidat en el panorama de les nostres lletres, i que va guanyar l’escriptor alcoià Juli Capilla en l’edició de l’any 2015. Antoni Ferrer és un poeta amb una llarga trajectòria, que ha rebut el premi Ausiàs March en l’any 1978 i en 1984.

A més de les obres guardonades, Fragmentos con figuras para un vaso minoico i Partitura laberint, cal esmentar Cant espiritual, Cant temporal, Pietà o La dansa de les hores, entre d’altres; totes elles obres reconegudes per la seua qualitat entre la crítica literària i el públic que s’ha apropat a aquestes. Amb l’obra que l’associació cultural la Garrofera presenta demà dijous a l’Alcúdia de Crespins, l’artista torna a vincular la seua poesia al món de la música, al títol de l’obra resulta més que evident. Així mateix l’escriptor ha participat en diverses ocasions en la creació de textos per a diversos compositors musicals, com Armand Blanquer (cantata Quasi oliva speciosa) i Vicent Sanz (oratori Charitas, 2007).