Animació lectora a la Biblioteca de Sant Josep d’Ontinyent

L’escriptor i periodista Santiago Sanchis presentarà la seua novel·la, “El hijo de Yuti Gagarin”

Fomentar la lectura entre els grans i els menuts. Amb aquest objectiu comú, la Biblioteca del barri de Sant Josep d’Ontinyent, ubicada a l’Avinguda Sanchis Guarner, acollirà demà dijous dues activitats d’animació lectora ben diferenciades.

La primera d’elles serà a les 18:00 hores amb “Sóc un Extraterrestre”, una sessió de contacontes a càrrec del propi autor, Enric Lluch, que presentarà el llibre amb aquest títol, dirigit a xiquets/es de 7 a 10 anys. És una de les activitats incloses a la Campanya d’Animació Lectora a Ontinyent «Llegir alimenta la ment», promoguda des del Departament d’Educació de l’Ajuntament, que compta amb la col·laboració de l’àrea de Biblioteques. L’acte inclourà té places limitades, podent realitzar-se les inscripcions a la mateixa biblioteca.

Posteriorment, l’escriptor i periodista Santiago Sanchis presentarà a les 20:00 a les mateixes instal·lacions la seua segona novel·la, “El hijo de Yuti Gagarin”. A l’autor l’acompanyarà la professora de llengua i literatura Rosario Alberca, qui farà la introducció de l’acte, que donarà cabuda a una narració de textos a càrrec de Vicky Piqueras i comptarà amb la música d’Ad Libitum.