Anglès Turístic II serà el proper curs de turisme a la Vall d’Albaida

La gran demanda de cursos de turisme i la necessitat de reorientar les empreses cap a la industria turística han donat lloc a la realització de cursos de Turisme. La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i el CDT ofereixen de forma continua cursos de turisme amb la finalitat de professionalitzar el sector i potenciar el turisme comarcal. El proper curs que es portarà a terme serà “Anglès turístic II”.

Aquest curs es realitzarà del 17 al 26 de novembre, en horari de 10:00 a 14:00h, amb una durada lectiva de 32 hores. Es tracta d’un curs de Formació Professional per a l’ocupació, dirigits fonamentalment per a gent aturada i estudiants, vinculats al sector turístic, i en segon lloc, als tècnics de turisme, guies, informadors turístics, professionals del sector del turisme i A.D.E.L.S.

El curs s’impartirà a la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida (C/ S. Francesc, 8- Ontinyent), a la pàgina web www.valldalbaida.com podreu trobar la informació detallada així com les noves ofertes formatives.

Segons ha manifestat el president de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, Filiberto Tortosa,: “l’objectiu principal es apropar, impulsar i motivar la formació turística per a contribuir en la professionalització del sector i millorar les qualitats del destí turístic”. Tortosa ha afegit “que per al proper mes de desembre esta programat un altre curs de turisme relacionat amb la utilització de les noves tecnologies, anomenat: Eines 2.0 per a la promoció Turística, i que es realitzarà del 13 al 15 de desembre”. “De segur que aquest dos cursos seran una bona oportunitat per a reciclar-se i formar-se dintre de l’àmbit del turisme” ha conclòs el president.