«Anem de Nas», la crítica social de Laia Vidal

Aquest matí, 1 de juliol, s’ha inaugurat a la casa de la cultura l’exposició de Laia Vidal «Anem de nas», una crítica social de l’actualitat.
Aquesta es la primera exposició d’aquesta jove xativina de 18 anys.
L’exposició tracta sobre la política d’avui en dia i també de la del 1707, on parla del que ha passat, ficant-li un toc d’humor amb el nas roig de pallasso. No es una exposició per ofendre ni per clavar-se amb ningú, ja que la propia autora també s’ha inclós a la mostra, en un espill per a que els visitants s’hi fiquen al davant i s’introduïsquen també a l’exposició.
L’autora indica que ja que quan dius alguna cosa ningú t’escolta, aquesta exposició es una forma de expressar la seua opinió.
La idea del nas rondava pel cap de Laia des de feia temps, i senyala que no té por a les possibles censures, ja que a les falles o la televisió es fan aquest tipus de crítiques i no passa res.
L’exposició es podrà visitar a la casa de la cultura fins el 31 de juliol.

4 comentarios sobre “«Anem de Nas», la crítica social de Laia Vidal”

  1. Hola neboda!, soc el tiet Gustavo. Ton pare m’ha enviat un correu informant-me d’aquest esdeveniment. Ens ha omplert de satisfacció. Miraré de passar amb la tia Rafa a la 3a setmana. MOLTES FELICITATS!! I QUE TINGUIS MOLT D’ÈXIT!!.

  2. Hola guapa:
    De tal palo tal astilla ,tienes en Mondragón un espacio para tus obras ,cuando quieras exponer me dices ,muchos besos artista año 2011

Los comentarios están cerrados.