Analia Juan, candidata a l’alcaldia de Montesa per Coalició Compromís

La candidata destaca que «cal seguir treballant pel poble amb transparència, humilitat i atenent les necessitats del veïnat”

A proposta del col·lectiu local de Coalició Compromís, Analia Juan ha donat un pas endavant, acceptant encapçalar la candidatura de Compromís per Montesa a les properes eleccions municipals del 24 de maig.

Amb la clara intenció de seguir treballant pel poble amb la màxima il·lusió i renovada energia, Analia està segura de què “les coses que s’han fet als darrers quatre anys han servit per establir unes bases d’ajuntament obert a la ciutadania, però que cal seguir treballant pel poble en eixa mateixa direcció, amb transparència, humilitat i atenent les necessitats del veïnat.”

Analia, actualment regidora de l’Ajuntament de Montesa, delegada d’educació, cultura, turisme, modernització i esports, manifesta que la present legislatura que ara finalitza, “s’ha intentat fer una política diferent, més propera als ciutadans, escoltant i proposant solucions”.

Llicenciada en psicologia, esportista, emprenedora, amant de l’agricultura i la natura. Analia és una dona activa i està plenament decidida a fer tot el possible per què Montesa seguisca creixent com a poble.