Ana Noguera protagonitza el míting del PSPV-PSOE a Bocairent

L’agrupació local adreça una carta als veïns amb el lema “També a Europa”

Que “Europa no ens és aliena” és l’objectiu de la campanya que el PSPV-PSOE a Bocairent està realitzant de cara als comicis del pròxim 7 de juny. L’acte central tindrà lloc el pròxim divendres, 29 de maig a les 20.00 h, a la Cafeteria “l’Esglai” en el que destacarà la presència de la diputada socialista a les Corts Valencianes, Ana Noguera. En el míting també intervindran Josep Vicent Ferre, alcalde de la població, i Toni Gisbert, secretari general de l’agrupació local.

A més, durant els pròxims dies els seus membres faran arribar a tots els veïns una carta baix el lema “També a Europa” on s’explica la importància d’aquestes eleccions per a Bocairent. Un dels punts fonamentals és “la necessitat de la màxima col·laboració entre les institucions per a fer realitat els nostres projectes”, així es ressalta el suport rebut des del Govern d’Espanya per a realitzar necessàries inversions per valor de quasi milió i mig d’euros sols amb el Pla E.

Un altre exemple destacat és l’èxit del programa ERASMUS “amb què molts dels nostres estudiants han cursat o cursaran part de les seues titulacions en diverses universitats europees”. Finalment, la missiva també incideix en la importància dels fons europeus en l’adequació “d’instal·lacions turístiques en una aposta clara per un nou sector econòmic clau per a la nostra prosperitat” o les subvencions necessàries per organitzar cursos de formació per a persones aturades.

Ana Noguera protagoniza el mitin del PSPV-PSOE a Bocairent

La agrupación local dirige una carta a los vecinos con el lema “También en Europa”

Que “Europa no nos es aliena” es el objetivo de la campaña que el PSPV-PSOE en Bocairent está realizando de cara a los comicios del próximo 7 de junio. El acto central tendrá lugar el próximo viernes, 29 de mayo a las 20.00 h., en la Cafetería “l’Esglai” en el que destacará la presencia de la diputada socialista en las Cortes Valencianas, Ana Noguera. En el mitin también intervendrán Josep Vicent Ferre, alcalde de la población, y Toni Gisbert, secretario general de la agrupación local.

Además, durante los próximos días sus miembros harán llegar a todos los vecinos una carta bajo el lema “También en Europa” en la que se explica la importancia de estas elecciones para Bocairent. Uno de los puntos fundamentales es “la necesidad de la máxima colaboración entre las instituciones para hacer realidad nuestros proyectos”, así se resalta el apoyo recibido desde el Gobierno de España para realizar necesarias inversiones por valor de casi millón y medio de euros sólo con el Plan E.

Otro ejemplo destacado es el éxito del programa ERASMUS “con el que muchos de nuestros estudiantes han cursado o cursarán parte de sus titulaciones en diversas universidades europeas”. Finalmente, la misiva también incide en la importancia de los fondos europeos en la adecuación “de instalaciones turísticas en una apuesta clara por un nuevo sector económico clave para nuestra prosperidad” o las subvenciones necesarias para organizar cursos de formación para personas paradas.