Ana Ferrer campiona en la Prova del Circuit Nacional Absolut disputat a Madrid

josep-gadea
Bona classificació dels Sub-15 que van debutar el passat cap de setmana en la 1a Jornada dels XXIX Jocs Esportius Escolars modalitat individual

El dissabte dia 23, es dispute a Madrid una de les proves valedores per al Rànquing Nacional Absolut, els jugadors del Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- van aconseguir unes bones classificacions.
En l’individual femení, es va proclamar campiona Ana Ferrer, i en individual masculí Stefan Jille es classificava en tercer lloc.
En dobles masculí, Stefan Jille / Marco Peñalver van ser sextos; en el dobles femení Ana Ferrer / Inma Aparicio van ser terceres i finalment en el doble mixt van ser novens Inma Aparicio / Antonio Olmedo.
Es va disputar també el dissabte dia 23, en el Pavelló municipal de Xàbia, la 1a Jornada dels XXIX Jocs Esportius Escolars en la categoria Sub-15, modalitat individual. Va comptar amb la participació de 60 xics i 16 xiques, els jóvens jugadors xativins participants van obtindre una molt bona classificació, cal destacar les següents:
En individual masculí van ser campions en respectius grups, David Cervelló, Alex Abellán, Guillem Clar, Josep Gadea i Raúl Martínez.
En individual femení van ser campiones en els seus respectius grups Anna Feliu i Nerea Alventosa
El diumenge dia 24 els veterans van disputar la 1a Jornada de dobles i mixtos en el Pavelló Municipal d’El Campello. Van estar quasi tots els veterans de la Comunitat i una bona representació de veterans de Múrcia, els participants xativins, que es van emprar a fons, van aconseguir les classificacions següents:
En dobles masculí A, Julio Martín / Vicente Ferrer van ser els vencedors en el grup A i Quique Ureña / Pau Calvo també van aconseguir véncer en el grup C.
En superveterans van ser vencedors Carlos Martínez / Francisco Vergara, del CB. Xàtiva / Independent, junt amb Ian Keijsers / Morritz Hilhelm del CB. Aspe.
Diumenge que ve 31 d’octubre, es celebraran les eleccions a l’Assemblea General de la Federació València de Bàdminton, des de les 09:00 h. a les 14:00 h en el Centre Cívic La Ferroviària, seu de la Federació València de Bàdminton.