Àmplia representació xativina en els primers llocs de la classificació final del Rànquing Autonòmic Absolut

Els jugadors del Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- competiran en el Campionat d’Espanya Sub-15 que es disputarà el pròxim cap de setmana en A Estrada (Galícia)
Dissabte passat dia 21 es va disputar els Campionats Provincials dels XXIX Jocs Esportius, en les categories d’Aleví i Infantil. El Pavelló Municipal de Manises va acollir els esportistes, millor classificats en els respectius rànquings, que disputaven els títols de la província de València.
En la categoria aleví, Álex Graner va ser segon en individual masculí, Sandra Climent va ser també segona en individual femení, en dobles masculí A. Granero / F. Granero es van proclamar campions, i en dobles femení L. Rodríguez / S. Climent de EM. E. Vidal / Xàtiva.
En la categoria infantil, Raúl Martínez va ser el campió i Michael Llorens segon, en dobles masculí R. Martínez / M. Llorens van ser els campions, i en dobles mixtos S. Climent / R. Martínez van ser els campions.
Després de la disputa de la 5a Jornada del Rànquing Absolut, última Competició autonòmica celebrada diumenge passat dia 22, en el Pavelló del Centre de Tecnificació d’Alacant els jugadors del Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- van aconseguir una àmplia representació en els primers llocs de la classificació final del rànquing absolut. En individual masculí A, David Cervelló es va proclamar campió; en individual femení va ser segona Anna Feliu; en dobles A, Ana Ferrer / Mª Jesús Emmangre, de Xàtiva / El Campello, van ser les campiones; i finalment en dobles mixtos Bárbara Salinas / Andrés Climent es van proclamar campions.
L’agenda esportiva para el pròxim cap de setmana inclou un esdeveniment nacional de primer nivell, en A Estrada, Galícia, es disputara entre el 27 i 29 de maig, el Campionat d’Espanya Sub-15, (Infantil) en el que per rànquing assistiran els millors jugadors d’Espanya, i entre ells estaran alguns dels jóvens jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-. En individual masculí competirà David Cervelló, en individual femení ho farà Anna Feliu, en dobles masculí ho farà la parella formada per David Cervelló i Guilem Clar, i finalment en dobles mixtos Anna Feliu i Guillem Clar competiran com a parella.

Información patrocinada por:deportes-macht