Amics del Poble Sahrauí finalitza la Caravana per la Pau

El col·lectiu ha arreplegat més de 1.400 quilos d’aliments

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva està a punt de finalitzar la Caravana per la Pau en la qual s’han recollit aliments bàsics com arròs, sucre i oli per al poble sahrauí que es troba en els Campaments de Refugiats de Tinduf. A hores d’ara, la gent del col·lectiu es troba organitzant els aliments en caixes per a preparar-lo per a l’enviament. Es calcula que se superaran els 1.400 quilos d’aliments.

Demà dissabte a partir de les 8:30 hores, els integrants de l’associació aniran al local on s’han emmagatzemat els aliments recollits i carregaran el camió que ha de dur aquestos aliments al magatzem que la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS-PV) ha disposat a Paterna. Allí s’afegirà a l’ajuda que han arreplegat els altres col·lectius del País Valencià i enviar-lo durant el mateix mes de febrer als Campaments de Refugiats Sahrauís.

Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva agraeixen a tota la gent de Xàtiva, Genovés, Novetlè i la Pobla del Duc que ha participat en aquesta activitat solidària amb els refugiats sahrauís.