Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva reprén les activitats de lluita a favor dels Drets Humans del poble sahrauí

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva participarà a la concentració que commemora el primer aniversari del desmantellament del campament de Gdeim Izik a L’Aaiun que se celebrarà el dimarts 8 de novembre a València. A més, s’adhereix a la convocatòria de protesta de la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva continua amb les activitats de difusió i sensibilització sobre la causa sahrauí i, s’ha adherit a la concentració que commemora l’aniversari del Campament de Gdeim Izik que ha convocat la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS) per aquest dimarts 8 de novembre, a les 19 hores, davant el Consolat del Marroc en València, al C/ La Pau, 38.

Una vegada més la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià convoca a les associacions i simpatitzants per la causa sahrauí per a iniciar un procés de conscienciació dirigit a tots els ciutadans i ciutadanes respecte a la violació sistemàtica dels drets humans al territori sahrauí ocupat pel Marroc i al silenci de l’estat espanyol com a potència administradora del Sàhara Occidental.