Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva participarà a la concentració “Parem el negoci de la guerra en el Sàhara Occidental”


Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva participarà a la concentració “Parem el negoci de la guerra en el Sàhara Occidental” que se celebrarà el divendres 20 de maig a València.
Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva continua amb les activitats de difusió i sensibilització sobre la causa sahrauí i, s’ha adherit a la concentració “Parem el negoci de la guerra al Sàhara Occidental” que ha convocat la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS) per aquest divendres 20 de maig, a les 19 hores, davant la Delegació del Govern de València, a la Plaça del Temple.
Una vegada més la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià convoca a les associacions i simpatitzants per la causa sahrauí per a iniciar un procés de conscienciació dirigit a tots els ciutadans i ciutadanes respecte a la venda d’armament que el govern d’Espanya realitza a Marroc en contra de la nostra pròpia Constitució.
El Govern d’Espanya es lucra amb la venda d’armes en regions desestabilitzades o en guerra, contradient la pròpia Constitució, com en els territoris ocupats de la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD). Per aquest motiu:

Expressa el teu rebuig davant aquest negoci il·legal i immoral
ACUDEIX A LA CONCENTRACIÓ DAVANT DE LA DELGACIÓ DEL GOVERN
(Pl. del Temple, València)
Divendres 20 de maig a les 19 hores