Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva participa en la Setmana de la Joventut 2010 de la Font de la Figuera.

cartell-la-font-11
Hi haurà xerrades i un sopar solidari

La Setmana de la Joventut 2010 és una activitat que està organitzada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de La Font de la Figuera i es desenvoluparà entre el 9 i el 15 d’agost. Des de la Regidoria es pretén que la joventut siga més crítica i valore més les possibilitats de canvi i de millora a partir de l’acció i la participació.

Enguany, Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ha estat el col·lectiu convidat a participar en les activitats de la Setmana de la Joventut. En concret, el dijous 12 d’agost, coincidint amb el Dia Internacional de la Joventut, el nostre col·lectiu realitzarà una xarrada sobre les activitats que desenvolupem al llarg de l’any, com és el projecte de Vacances en Pau, la Caravana d’Ajuda Humanitària o les accions de difusió, sensibilització o d’acció política a favor de la causa sahrauí. També informarem sobre la situació en la qual viu el poble sahrauí tant al Campaments de Refugiats de Tinduf com en el Sàhara ocupat. Com hem dit, aquesta activitat és realitzarà en un ambient distés i informal el dijous 12 d’agost, a partir de les 20 hores, als Jardins de la Piscina de La Font de la Figuera.

Posteriorment, se celebrarà a la Pista del Frontó, al voltant de les 21:30 h. un SOPAR SOLIDARI amb el Sàhara que comptarà amb la col·laboració de les Ames de Casa Tyrius i els i les Joves Voluntaris per la Joventut. Després continuarà la festa amb el grup de Les Mâedéus.