Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva edita el calendari solidari

El fotògraf Manel Asensi ha realitzat les fotografies

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ha editat un calendari solidari. Enguany, el fotògraf de La Font de la Figuera, Manel Asensi Calabuig, ha realitzat les fotografies dels xiquets i xiquetes sahrauís que van estar als municipis de Xàtiva, Genovés i La Granja de la Costera durant el passat programa de Vacances en Pau 2012.

Manel Asensi ha volgut aprofitar el calendari 2013 per transmetre “tot allò que els xiquets i xiquetes ens aporten i tot allò que els aporta l’estada estiuenca en les nostres contrades, tot prenent com a punt de partida els trets culturals que ens acosten i que ens fan diferents”, afirma. Les imatges, realitzades a la Casa de Cultura de Xàtiva, van acompanyades d’una frase senzilla —en valencià i en hassania— que fa de fil conductor d’allò que ha volgut comunicar l’artista.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva pretén vendre aquest calendari per tal de sufragar les despeses de les seues activitats de cooperació amb el poble sahrauí. Les persones interessades amb aquest calendari el poden adquirir al preu de 5 euros. A Xàtiva, es pot comprar a les llibreries El Vaixell i La Costera, a la Fruiteria De la terra, a la Clínica Veterinària Xàtiva i a Un vinet?… En Genovés es podrà adquirir en SuperMax.