Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva edita el calendari solidari

Es pot adquirir al preu de 5 euros

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ha editat un any més el calendari solidari amb el Poble Sahrauí. El fotògraf de Genovés, Pedro Talens, ha realitzat les fotografies dels xiquets i xiquetes sahrauís que van estar als municipis de Xàtiva i Genovés durant el passat programa de Vacances en Pau 2013.

Per a Pedro Talens, “la fotografia no és una professió ni un art: és un estil de vida. Li permet la possibilitat d’agafar un instant, un esdeveniment o una persona, apropìar-se d’ella i convertir-la en un record que, amb el pas del temps, adquireix un valor sentimental incalculable”. Les imatges d’aquest calendari solidari han estat realitzades en els voltants del paratge de la Casa de la Llum, prop de la Cova Negra.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva pretén vendre aquest calendari per tal de sufragar les despeses de les seues activitats de cooperació amb el poble sahrauí. Les persones interessades amb aquest calendari el poden adquirir al preu de 5 euros. A Xàtiva, es pot adquirir a les llibreries El Vaixell i La Costera, a la Fruiteria De la terra, a la Clínica Veterinària Xàtiva i a Un vinet?… En Genovés es podrà comprar en SuperMax.

Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva agraeixen a tots els comerços i empreses que any rere any confien en aquest projecte i participen en el Calendari Solidari 2014 amb el Poble Sahrauí.