Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva comença a rebre l’ajuda d’aliments

comidaCaravana d’Ajuda Humanitària per al poble sahrauí.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva comença a rebre l’ajuda d’aliments que s’han recollit en alguns municipis de la Costera.
Alguns municipis de la comarca de la Costera ja han finalitzat la Caravana d’Ajuda Humanitària per al poble sahrauí i la gent del col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ho ha recollit per tal de reunir-lo junt amb els aliments que estan en un xicotet magatzem. De moment, continuem amb la classificació d’aliments en caixes i recollint més ajuda de les escoles de Xàtiva que participen en la campanya. Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva espera tenir-lo tot enllestit per a la primera setmana de febrer per tal de carregar-la en els camions que ho duran als campaments de refugiats sahrauí de Tinduf.
El primer municipi que ha finalitzat la Caravana ha estat Rotglà i Corberà, on l’AMPA, professorat i alumnat amb participat de nou en aquesta iniciativa. Un total de 160 kg d’aliments han estat recollits a l’escola d’aquest municipi.
Una altra localitat, una de les més xicotetes de la nostra comarca, també s’ha sumat a la caravana d’ajuda humanitària. La localitat de Torrella ha col·laborat amb una xicoteta, que no menys important, col·laboració amb uns 15 kg d’aliments.
Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva volem agrair a tota la gent que des de Rotglà i Corberà i de Torrella ha participat en aquesta activitat solidària amb els refugiats sahrauís.