Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva celebra l’assemblea ordinària

El col.lectiu està preparant la Campanya d’Ajuda Alimentària

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva realitzarà hui divendres, a les 18:30 hores, al Centre Cívic La Ferroviària de Xàtiva la seua assemblea ordinària on s’informarà dels acords que es produiren en la darrera assemblea de la FASPS a Vila-real, es programaran les diverses activitats fins a final d’any i les diverses comissions faran un balanç de les tasques que estan realitzant.
A l’Assemblea estan convidades totes les persones que vulguen participar amb la causa sahrauí o en qualsevol dels programes que desenvolupen al llarg de l’any (Vacances en Pau, Recollida d’Aliments, Jornades…).
D’altra banda, el col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva continua treballant i preparant les seues activitats per als darrers mesos de l’any 2012.
Cal destacar que l’associació participarà a la manifestació de Madrid en suport al poble sahrauí que està prevista per al dissabte 10 de novembre. Com tots els anys, un autobús es desplaçarà des de Xàtiva fins a la capitat de l’estat espanyol amb els socis, simpatitzants i amics de la causa sahrauí.
El col.lectiu està preparant el Calendari Solidari 2013 amb el poble sahrauí. També, la Campanya d’Ajuda Alimentària que desenvoluparan a partir de l’1 de desembre.