Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva asistirà a Madrid a la manifestació per la independéncia del Sàhara

El col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva participarà en la manifestació de Madrid el proper dissabte 12 de novembre de 2011. Aquesta mateixa setmana, la nostra associació participava a la concentració que es va realitzar a València per commemorar el desmantellament del Campament de Gdeim Izik.

En aquesta manifestació de Madrid es denunciarà la continua violació dels Drets Humans al Sàhara Occidental i es reclamarà que es finalitze el procés de descolonització i es realitze el referèndum d’autodeterminació que ha de portar al poble sahrauí cap a la independència. La manifestació ha estat convocada per la Coordinadora Estatal de Asociaciones Solidarias con el Sáhara (CEAS) i per la Plataforma Cívica Pro-Referéndum en el Sáhara.

Des de Xàtiva eixirà un autobús que desplaçarà a la gent del col·lectius de la Costera a la capital de l’estat per a trobar-se amb els altres autobusos que ha organitzat la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS).