Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva arreplega al voltant d’uns 1.200 kg d’aliments

Caravana d’Ajuda Humanitària per al poble sahrauí

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva segueix classificant els aliments per tal de tenir-lo enllestit per al dissabte 9 de febrer.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva està finalitzant la Caravana per la Pau i continua classificant els aliments (arròs, sucre i oli, bàsicament) que s’han recollit per al poble sahrauí que es troba en els Campaments de Refugiats de Tinduf. El nostre col·lectiu espera recollir al voltant d’uns 1.200 kg d’aliments.

El proper dissabte 9 de febrer, a partir de les 8:30 hores, la gent de l’associació anirà al local on s’han emmagatzemat els aliments recollits i carregarà el camió que ha de dur aquestos aliments al magatzem que la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS-PV) ha disposat a Paterna. Allí s’afegirà a l’ajuda que han arreplegat els altres col·lectius del País Valencià i enviar-lo durant el mateix mes de febrer als Campaments de Refugiats Sahrauís.

Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva volem agrair a tota la gent de Xàtiva, Genovés, Rotglà i Corberà, la Granja de la Costera, Torrella, Novetlè i la Pobla del Duc que ha participat en aquesta activitat solidària amb els refugiats sahrauís.

Foto: Es poden veure alumnes de l’IES de la Pobla del Duc fent l’entrega dels aliments recollits al representant d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva. En aquest institut es van recollir un total de 56 kg d’aliments, distribuïts de la següent manera (23 kg d’arròs. 17 kg de sucre i 16 l d’oli).