Amics del Poble Sahrauí continua amb la campanya de la Caravana per la Pau

Arrepleguen aliments bàsics com arròs, sucre i oli

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva continua amb la campanya de la Caravana per la Pau 2013 / 2014 que es desenvoluparà fins el 20 de gener on es pretén recollir aliments bàsics com arròs, sucre i oli per al poble sahrauí que es troba en els Campaments de Refugiats de Tinduf.

En aquest mes de desembre són diverses les escoles que han començat la recollida d’aliments per al poble sahrauí, on s’han instal·lat caixes on l’alumnat pot anar dipositant els aliments.

A més a més, demà dissabte a partir de les 17 hores, la gent del col·lectiu Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva eixirà al carrer on instal·larà punts de recollida d’aliments a les portes dels principals supermercats de la ciutat, i també informaran de la realitat en la qual viu el poble sahrauí. També estarà a la venda el Calendari Solidari 2014.

Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva es vol agrair als escolars que ja han participat en la campanya i també es vol animar a que la gent passe per aquestos punts demà dissabte.

Un any més, Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva és conscient que «la profunda crisi econòmica que ens assota està afectant a nombroses persones i famílies del nostre entorn, per la qual cosa hem cregut oportú repartir el fruit de l’esforç solidari que demanem per als refugiats sahrauís, de tal manera que un quinze per cent d’allò que s’aconseguisca serà donat a Gent de la Consolació, entitat que porta endavant una tasca social lloable amb aquelles persones que ho estan passant molt mal, principalment amb el seu servei de menjador».