Amics del Poble Saharauí de Xàtiva participarà amb un punt d’informació en la segona edició de la Fira Més Qtendes

mes-qtendes-2008

Amics del Poble Saharauí de Xàtiva eixirà de nou al carrer, el 27 i 28 de juny, per a participar en la IIa Fira Més Qtendes que ha organitzat la Zona Comercial Centre Històric. Per aquest motiu, situarem un punt d’informació d’Amics del Poble Saharauí de Xàtiva al principi del C/ Sant Francesc, prop de la Pl. de Sant Francesc.

Des d’Amics del Poble Saharauí de Xàtiva informarem de la problemàtica del poble sahrauí, intentarem sensibilitzar a l’opinió pública sobre les condicions de vida d’aquest poble, tant als territoris ocupats com en els Campaments de Refugiats de Tinduf. A més a més, us comentarem les campanyes que estem realitzant al llarg de l’any per ajudar al poble sahrauí. D’aquesta manera tota la gent que passe pel nostre punt d’informació podrà assabentar-se de primera mà de les activitats que fem que entre altres són: les Jornades de Solidaritat, amb exposicions, conferències o cicles de cinema, o també de la Caravana d’Ajuda Humanitària que permet portar aliments bàsics a la població sahrauí o del programa de Vacances en Pau en el qual participen famílies acollidores de xiquets i xiquetes sahrauís durant els mesos de l’estiu. Al nostre punt d’informació també podreu trobar llibres i altres productes en els quals col·laborar en les nostres iniciatives.
festjove-2009

Us convidem a què passeu pel punt d’informació i ens pregunteu per qualsevol dubte que tingueu sobre el poble sahrauí o sobre les nostres activitats.

Esteu tots i totes convidades. Us esperem.