Amb molt de patiment, el VAO-El Teler suma la 15ª victòria consecutiva

El VAO-El Teler de voleibol continua imparable. Amb esta, ja son 15 les victòries consecutives que acumulen els de la capital de la Vall d’Albaida, tot i que l’última, va costar d’aconseguir.

Aquesta vegada el rival era el CV Olympia Albatera, tercer classificat de la 1ª divisió autonòmica. El partit es presentava complicat per als d’Ontinyent, i a més hi havia que afegir que l’enfrontament es va haver de disputar a Canals a causa de l’estat del pavelló d’Ontinyent, provocat pels forts vents que bufaren dissabte a la nit

Els visitants es presentaren sense dos dels seus jugadors clau, motiu que feia pensar que el partit no seria tan complicat com es pensava a priori. De tota manera, i una vegada més, l’excessiva relaxació dels ontinyentins va donar ales als alacantins, que quasi forçaren un cinqué set (25-15, 25-22, 26-28 i 27-25).

José Manuel Martí comentava que “hem de deixar decidits els partits tan prompte com poguem, perquè si donem opcions als rivals, arribarà un moment en què ens superaran. Queden tres partits i ens hem de mentalitzar que la fasse d’ascens no tindrà res a veure amb aquesta lliga regular”.

El lloc on es jugarà el proper partit està per determinar, ja que encara no es coneix l’abast dels danys ocasionats en el pavelló d’Ontinyent.